Kuusistossa yleisö seikkailee Punahilkan tarinassa mukana

0
Nukketeatteritaiteilija Outi Sippola keräsi valtavan määrän sisustustavaraa loihtiakseen uskottavat puitteet seikkailulle. Vanhan talon henkeä on etsitty annetaan-palstoilta, kirpputoreilta ja tuttujen nurkista. Polvella istuu is… pieni paha susi.

Nukketeatteritaiteilija Outi Sippolan idea lähti suosituista pakohuonepeleistä. Mitä jos nukketeatterinkin katsoja vietäisiin tarinan sisään, samoihiin huoneisiin hahmojen kanssa?

Piikkiössä asuva Sippola muuttaa Kuusiston linnanraunioilla sijaitsevan vartijantuvan Punahilkan mummon mökiksi, jonka sisällä näytelmässä seikkaillaan. Punahilkka-niminen esitys raottaa tutun klassikkosadun taustoja.

Yleisöön mahtuu kerrallaan vain seitsemän ihmistä, sillä näytelmä liikkuu talon huoneesta toiseen. Sippolan lisäksi mukana on toinen esiintyjä sekä tango-orkesteri Uusikuu. Katsojat pääsevät aivan iholle, ja esityksen aikana juodaan jopa kahvit esiintyjien kanssa.

Punahilkan ensi-ilta on tänään keskiviikkona, ja esityskausi jatkuu sunnuntaihin asti. Lue lisää 22.8.2018 lehdestä