Ura Basket ry:n toiminnanjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin – uuden rekrytointi alkaa loppuviikosta

0

Ura Basketin toiminnanjohtaja Kai Kulovaara siirtyy uusiin tehtäviin 10. syyskuuta. Vajaat kaksi vuotta toiminnanjohtajan pestiä hoitanut Kulovaara on myynnin ammattilaisena tehnyt päivätyön Uran toiminnan kehittämisessä sekä harraste- että kilpapuolella. Nyt kutsuvat uudet tehtävät yksityisellä sektorilla.
– Olemme erittäin iloisia Kaitsun puolesta, sanoo seuran puheenjohtaja Mikko Granström.
– Ymmärrän hyvin, että liike-elämän puolelta tulleeseen houkuttelevaan tarjoukseen oli vaikea olla tarttumatta, ja toivotan Kulovaaralle koko seuran puolesta onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.

Toiminnanjohtajan rekrytointiprosessi on jo aloitettu. Hakuilmoitus julkaistaan loppuviikosta, ja kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Granströmiin.
– Haemme nyt oikeaa osaajaa vahvistamaan tiimiämme niin liiga- kuin myös junnutoimintaan. Meillä on vahvaa ja monipuolista ammattitaitoa molempien osa-alueiden taustavoimissa, mutta on sanomattakin selvä, että kasvava toiminta vaatii toiminnanjohtajan, joka pitää kaikki langat hyppysissään, toteaa Granström.
Granström toivoo uudesta toiminnanjohtjaasta henkilöä kehittämistyön mahdollistajaksi ja hyväksi tyypiksi, joka ymmärtää vapaaehtoistyöhön perustuvan seuratoiminnan vaikuttimet unohtamatta kaupallisen toiminnan tärkeyden. Siirtymävaiheen aikana seuran hallitus vastaa yhdessä joukkueiden kanssa toiminnan arjesta.
Kaarinalaisen koripalloseura Ura Basketin miesten edustusjoukkue nousi keväällä 2018 Korisliigaan. Kristian Palotien luotsaaman joukkueen yllättävä ja samalla aavistettu menestys divisioona A:ssa poiki urheilullisen saavutuksen lisäksi organisatorisia uudistuksia seuran toiminnassa. Kesällä 2018 perustettu VS Basket Oy luotiin liigajoukkueen ja kaupallisen toiminnan mahdollistajaksi. Yhtiön hallitukseen on saatu mukaan paimiolainen Mika Kaukonen, jolla on kokemusta yritysjohtamisesta ja jolla kuvaillaan olevan terävä businessäly. Kaukosen lisäksi osakeyhtiön hallituksessa vaikuttavat Mikko Granström sekä pitkän linjan varsinaissuomalainen koripalloprofiili, yli 400 pääsarjaottelun Kimmo Vyyryläinen.