Jarkko Wallinkoski on Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja

0
Urheilun monitoimimies Jarkko Wallinkoski on Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja. Jarkko aloittaa tehtävässä 1. päivänä lokakuuta 2018.
 
– On hienoa päästä mukaan Ura-perheeseen! Turun alueella on pitkästä aikaa oma pääsarjajoukkue, joka pyrkii luomaan uutta peliin ja suhteessa vastustajaan, ja tähän projektiin on hieno päästä heti alkumetreillä mukaan, kommentoi Wallinkoski.
 
Jarkko on itse pelannut useita joukkuelajeja, joista vahvin tausta löytyy jääkiekon puolelta. Junnuna myös jalkapallo ja koripallo tulivat tutuiksi. Korista hän pelasi teininä Turun NMKY:ssä, ja joukkuekavereihin lukeutuivat muun muassa Teemu Rannikko, Ville Hurme, Arto Talvitie ja Urho BlomUra Basketin junioritoiminta on tuttu C-tytöissä pelaavan tyttären harrastuksen myötä.
 
– Junnupuolella harrastajamäärät ovat kasvussa niin poikien kuin tyttöjenkin osalta. Korisperheessämme on edelleen tilaa innokkaille pelaajille sekä toimihenkilöille. Monipuolinen harrastaminen on junnuille aivan keskeistä, toteaa Jarkko päättäväisenä. Yhteistyötä esimerkiksi koulujen kanssa voisi syventää entisestään.