Littoisissa KRP:n etsintöjen jälkimaininkeja?

0

Littoisissa hätkähdettiin maanantaina, kun heti seuraavana päivänä KRP:n suuretsintöjen jälkeen poliisiautoja ilmestyi Littoistenjärventielle, aiemmalta nimeltään Vanhalle Littoistentielle. Lähiasukkaat kertoivat sosiaalisessa mediassa, että paikalla oli maanantaina kello 14-15 aikoihin neljä poliisiautoa sekä kaksi poliisimoottoripyörää. Pillit huusivat, ja poliisit juoksivat koirien kanssa metsissäkin. Keskustelijat epäilivät, että tilanne liittyi tavalla tai toisella KRP:n operaatioon saaristossa viikonloppuna.

– Some näyttää taas kerran tietävän enemmän kuin poliisin järjestelmät. Meidän koneemme mukaan ainut tehtävä Littoisissa maanantaina oli yksi pyörätielle pysäköity ajoneuvo, hymähtää kuitenkin Lounais-Suomen poliisilaitoksen viestintäpäällikkö, ylikonstaapeli Teemu Äikäs.

Hänen mukaansa kyseessä oli todennäköisesti tuiki tavallinen liikenneratsia.

– Tehokasta liikenneiskua ei voi pienellä porukalla tehdä. Näistä liikenneratsioista tulee meille usein kyselyjä, että mikä operaatio on meneillään. Kaikista niistä ei kuitenkaan ole merkintöjä järjestelmässämme.

“Kiinniotettukin” voi olla joku, joka on vain noussut poliisiautoon noutamaan sakkoa.