Mopoilija ja polkupyöräilijä törmäsivät alikulkutunnellissa – polkupyöräilijä loukkaantui

2

Mopoilija törmäsi Kaarinantien ja Jumpurintien alikulkutunnelissa polkupyöräilijään. Polkupyöräilijä loukkaantui ja hänet vietiin Turun yhteispäivystykseen. Poliisilla ei ole loukkaantuneen tilasta tällä hetkellä tarkempia tietoja.

Nuori miesmopoilija oli tullut Jumpurintietä pitkin ja hänen tarkoituksenaan oli kääntyä vasemmalle Kaarinantien kevyenliikenteenväylää pitkin. Vuonna 1950 syntynyt polkupyöräilijä oli tullut mopoilijan suunnasta nähden vasemmalta. Mopoilija oli poliisin mukaan mitä ilmeisimmin oikaissut mutkassa ja törmännyt polkupyöräilijään.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuus tapahtui maanantaina kello 17:30.

2 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti pyöräilijä ei loukkaantunut pahasti, aineksia olisi ollut.

    Kaarinalaisissa mopoilijoissa on hyvin liikennesäännöt osaavia ja niitä noudattavia tyttöjä ja poikia, mutta sitten on joukko, joka terrorisoi iltaisin ja öisin keskustan elämää. Ajetaan pitkin valotonta Voivalantietä “keulien” selvästi viritetyillä mopoilla Shelliltä Kaarinan lukiolle ja takaisin. Elokuun alkupuolella ajelua kesti aamuyölle asti. Ihmetyttää vanhemmat, jotka sallivat jälkikasvunsa harrastaa moista häiriökäyttäytymistä yöaikaan. Poliiseja ei ole eivätkä ehdi olla jokaisen häirikön perässä. Jottain tarttis tehrä!

  2. Kumpaa me vanhemmat oltaisiin yhtä huolestuneita nuorten työpaikoista ja vapaaajan harrastus ja kokoontumispaikoista kun jos joku vähän keulii ja pärisee niin meillä menis hyvin. Muista Kun yhdellä sormella osoitat toiset kolme osoittaa itseäsi. Pois vanhemmat turhat Marinat.Kyllä pahoja tehtiin ennen varmasti enemmän.

Kommenttien lisääminen on estetty.