Varo Kaarinassa pankkiautomaatilla – varas voi vaihtaa korttisi

0

Kaarinan keskustassa sijaitsevalla pankkiautomaatilla tehtiin tänään perjantaina (28.9.) erikoinen varkaus.

– Vaimoni oli pankkiautomaatilla ja nosti parhaillaan rahaa, kun häntä koputettiin olkapäähän ja puhuteltiin. Hän kääntyi katsomaan, ja olkapäätä koputtanut kaveri lähti saman tien juoksemaan, kertoo Kaarina-lehden toimitukselle soittanut mies.

Rahat ja kortti olivat tallella, joten vaimo kohautti olkiaan. Kaupan kassalla pankkikortti ei kuitenkaan toiminut: se oli ventovieraan ihmisen pankkikortti. Se oli vaihdettu pankkiautomaatilla. Kortin omistajan nimestä oli pääteltävissä, että se ei kuulunut miehelle, joka oli koputtanut olkapäähän.

– Vaimoni ehti kuolettaa oman korttinsa ennen kuin siltä oli kadonnut rahaa. Olisi kuitenkin hyvä, että ihmiset varautuisivat tällaiseen yritykseen, soittaja kommentoi.

Pariskunta ilmoitti tapauksesta poliisille.