Viidennen Kaarina Business Racen voitto Valkeavuoren koulun Babyshark-joukkueelle

0

Kaarinan kaupunki ja Kaarinan Yrittäjät ry järjestivät viidennen Kaarina Business Race -teemapäivän kaikille kaarinalaisille yhdeksäsluokkalaisille perjantaina 31.8.2018. Päivän aikana lähes 400 ysiluokkalaista vieraili kaarinalaisissa yrityksissä suorittamassa yrittäjyyteen ja työelämään liittyviä tehtävärasteja.

Rasteilla menestyneet, eri sarjoissa palkittavat joukkueet julkistettiin tänään, Yrittäjän päivänä, kello 10 nettivideolla. Menestyneimpien joukkueiden nuoret noudettiin kouluilta näyttävillä autoilla palkintojenjakotilaisuuteen, joka järjestettiin Kaarina-talossa.

Sarjojen parhaimpia palkittiin muun muassa Kaarinassa toimivan Kino Piispanristin leffalipuilla. Lisäksi koko kilpailun menestynein joukkue palkittiin kesätyöpaikoilla kesäksi 2019.

Paras tsemppi: Spice Girls, Piispanlähde

Yritykset arvioivat joukkueiden tsemppaamista rastipisteillä viisiportaisella asteikoilla. Piispanlähteen yhtenäiskoulun Spice Girls -joukkue sai rastipisteiltä eniten parhaimpia ”Mielettömän hyvä asenne!!” ja ”Hyvä meininki!” -merkintöjä.

Paras käytös: karkit, Valkeavuori

Valkeavuoren koulun karkit-joukkue sai rastipisteiltä pelkästään viisiportaisen asteikon parhaita ”Salonkikelpoista väkeä!!” -merkintöjä ja sai näin itseoikeutetusti parhaan käytöksen palkinnon.

Paras Instagram-kuva: Brödcast, Piikkiö

Kilpailuun osallistuvat joukkueet saivat päivän aikana lähettää Instagramiin kuvia päivän kulusta hashtagilla #kbr2018 . Tuomariston huomion kiinnitti Piikkiön bussipysäkillä otettu kuva Brödcast-joukkueesta. Kuvasta välittyy rento yhdessäolon tunnelma ja kuvan sommittelu on onnistunut. Voittajakuva löytyy Instagramista

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Brödcast viel menos mukana #kaarina #kbrparas2018

Käyttäjän @ kemikaaliromanssini jakama julkaisu

Erikoismaininta Kaarina-visan priimus: Foodsquad, Valkeavuori

Kaikki joukkueet suorittivat päivän päätteeksi 25 kysymyksen tietokilpailun Kaarinaan liittyen. Visassa kysyttiin muun muassa Kaarinan kaupunginjohtajan nimeä, nimikkoeläintä ja kesän aloittavan kaarinalaisen musiikkifestivaalin nimeä. Vain yksi joukkue, valkeavuorelainen Foodsquad, saavutti kilpailussa täydet pisteet.

Paras koulu: Piikkiön yhtenäiskoulu

Myös koulut kilpailivat Kaarina Business Racessa keskenään. Jokaisen koulun kaikkien joukkueiden pisteistä laskettiin keskiarvo ja näin vuoden parhaiten menestyneeksi kouluksi nousi Piikkiön yhtenäiskoulu. Parhaan koulun kunniakirja luovutetaan Piikkiön yhtenäiskoulun rehtorille.

Parhaat joukkueet

Jokaisen neljän kaarinalaisen yhtenäiskoulun paras joukkue palkitaan leffalipuilla. Lisäksi joukkueet saavat kunniakirjat, joita voi hyödyntää tulevassa kesätyönhaussa

Kotimäen koulun paras ryhmä: Loisteputkimasennus

Piikkiön yhtenäiskoulun paras ryhmä: Pienet söpöt möröt

Piispanlähteen yläkoulun paras ryhmä: Dream Team

Valkeavuoren koulun paras ryhmä: Babyshark

Parhaat joukkueet sijoittuivat pisteissä vain kahden prosenttiyksikön sisään toisistaan, joten kilpailu oli erittäin tiukka.

KAARINA BUSINESS RACE 2018 VOITTAJA: Babyshark, Valkeavuori

Koko kilpailun parhaaksi joukkueeksi nousi Babyshark. Voittajajoukkue tuli ensimmäistä kertaa Kaarinan keskustan Valkeavuoren yhtenäiskoulusta. Voittajajoukkueen jäsenet palkitaan Kaarinan kaupungin Tuumasta duuniin -kesätyöseteleillä sekä kesätyöpaikoilla kesäksi 2019.

 

Lue kisapäivästä 5.9.2018 lehdestä