Kaarinalaiset muodostelmajoukkueet aloittivat kauden 2018–2019 menestymällä

0
Kaarinan taitoluistelijoiden kauden alku onnistui.

Kaarinan Taitoluistelijoiden Dream Edges osoitti tulleensa jäädäkseen suomalaisen muodostelmaluistelun kärkikastiin voittamalla 27.–28.10. Espoossa käydyn muodostelmaluistelun 1. SM-valintakilpailun (HSK) SM-juniorisarjan.

Joukkue voitti kokonaiskilpailun 183,94 pisteellä, voitettuaan molemmat lyhyt- ja vapaaohjelmakilpailun.

Kuluvalla kaudella 2018–2019 Dream Edges -joukkueen lyhytohjelman teema on Ruma ankanpoikanen. Joukkue esitti lauantain lyhytohjelmakilpailussa herkän ja kauniin ohjelmansa vakaasti ja varmuudella sekä siirtyi johtoon jo ensimmäisenä kilpailupäivänä.

Sunnuntain vapaaohjelmakilpailussa joukkue tarjosi vauhdikkaan ja futuristisen elämyksen ohjelmallaan 2119. Vapaaohjelmassa sattunut luistelijan kaatuminen ei horjuttanut kokonaisuutta. Joukkue voitti myös vapaaohjelmakilpailun ja säilytti siten ensimmäisen sijansa.

Toiseksi sijoittui Team Fintastic (HTK) 174,34 pisteellä, kolmanneksi Musketeers (HL) 172,77 pisteellä. Kaikki juniorisarjan joukkueet pääsevät Turussa maaliskuussa 2019 käytävään SM-kilpailuun (VG-62).

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-noviisijoukkue, Diamond Edges, lunasti hienosti sunnuntaina käydyssä ensimmäisessä 2. lohkon SM-valintakilpailussa paikan kevään SM-kilpailuun. Joukkue sijoittui kilpailussa toiseksi pisteillä 62,17. Joukkueen vapaaohjelma kuluvalla kaudella on salaperäinen ja vangitseva Kuolema Niilillä. Lohkon voitti Team Dynamique (HSK) 64,47 pisteellä. Kolmanneksi sijoittui Aurora Borealis (OLK) 58,76 pisteellä.

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu käydään Tampereella (TapTL) 8.–9. joulukuuta.

Kirjoittajat: Emmi Vairinen ja Camilla Strandell-Laine

 

Lue uusin Kaarina-lehti täältä