Lemunniemen ja Piispanristin osayleiskaavaan vain pieniä tarkennuksia

0

Lemunniemen ja Piispanristin osayleiskaavaprosessi on loppusuoralla. Sekä Kaarinan kaupunkikehityslautakunta että kaupunginhallitus ovat hyväksyneet osayleiskaavaehdotuksen. Kaava odottaa vielä valtuuston käsittelyä ennen lopullista hyväksyntäänsä.

Kaavasta tuli sen viimeisellä nähtävilläolokierroksellaan useita muistutuksia.
Kaavassa päätettiin toteuttaa yksityishenkilön esittämä toive siitä, että Rauvolantien eteläpuolisille uusille asuinalueille rakennettaisiin Lemuntieltä uusi katu Rauvolantien rauhoittamiseksi. Samoin kaavoittaja kuunteli auvaislaisen taloyhtiön toivetta Auvaisten katujärjestelyistä.

Eräs yksityishenkilö vastusti kerrostaloja eikä nähnyt niitä mielekkäinä kaukana keskustan palveluista. Hän halusi palauttaa Yli-Lemun ja kaupungin omistaman Luikkolan tilan viheralueeksi. Lisäksi hän toi esiin, että kaava kohtelee maanomistajia epäoikeudenmukaisesti. Lue lisää Kaarina-lehdestä 7.11.2018.