Poliisi ajoi takaa rattijuoppoa Kaarinassa

0

Poliisipartio mittasi torstai-iltana 29.11. kello 23.40 Kaarinassa Uudenmaantiellä vastaantulevalle henkilöautolle nopeuden 107 kilometriä tunnissa. Kovin sallittu nopeus alueella on 70.

Poliisipartio yritti pysäyttää autoa, mutta tämä lähti pakoon. Hovirinnantien risteyksessä auto ajoi vasten punaisia liikennevaloja. Paraistentien risteyksessä auto kääntyi Paraistentielle Paraisille päin, vaikka sille jälleen paloi punainen liikennevalo. Kuljettaja jatkoi holtitonta menoa käyden välillä vastaantulijoiden kaistalla. Hän ajoi Paraistentiellä erään kerrostalon pihan läpi ja pysähtyi lopulta Paraistentien reunaan. Kuljettaja oli kaarinalainen mies, jolle suoritettu puhalluskoe näytti 2.00 promillen lukemaa. Hänellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajokorttia.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.