Poliisi pyytää havaintoja tiistain onnettomuudesta moottoritiellä

0
Moottoritiellä eli valtatie 1:llä sattui onnettomuus tiistaina 30.10. kello 16.45. Piikkiön ja Paimion rajalla, Tammisillan ABC-huoltamon kohdalta Turun suuntaan ajettaessa tummansininen farmarimallinen Ford Mondeo ajautui ulos tieltä ja törmäsi tien oikealla puolella olevaan kallioleikkaukseen. Kallioleikkaukseen törmäämisen jälkeen auto on pyörinyt pientareella.
Autoa kuljetti keski-ikäinen mies, ja kyydissä oli kaksi alaikäistä lasta. Tapahtuma-aikaan moottoritiellä oli paljon liikennettä. Muutamat ohikulkijat pysähtyivät paikalle antamaan ensiapua ennen viranomaisten saapumista paikalle.
Poliisi pyytää tapahtuman silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Turun poliisiin puhelimitse numeroon 0295417259 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.