Suomen kolmas käytettyjen hääpukujen liike perustettiin Kaarinan keskustaan

0
Hääpukua sovittamassa. Arkistokuva.

33-vuotias Annukka Viitanen etsi viime kesänä hääpukua itselleen. Työ osoittautui vaikeaksi. Hän ei saanut seudun juhlapukuliikkeistä kaipaamaansa palvelua. Suomen ainoat käytettyjen hääpukujen liikkeet sijaitsivat kaukana, Helsingissä ja Jyväskylässä. Hääpuvun etsiminen Facebook-kirpputoreilla oli vielä hankalampaa: elämän tärkeintä pukua olisi pitänyt sovittaa vieraiden ihmisten kotona, voimatta vertailla pukua kilpailijattariinsa.
Toisin sanoen Turun seudulla oli selvä hääpuvun mentävä aukko. Viitanen päätyikin perustamaan tarvittavan liikkeen itse: nyt Kaarinaan torin laidalla sijaitsee Hääpukuliike Unelma.

Turkulais-tamperelainen Viitanen on tyytyväinen siihen, että liiketila löytyi juuri Kaarinasta. Lue lisää 12.12.2018 lehdestä