Tulipalo Moskalanmäellä, vesihöyryä säikähdettiin Ylhäisissä

1

Aatonaattona puoli kahdentoista aikaan päivällä säikähdettiin Kärmäntiellä Piikkiön Ylhäisissä. Tilanne luokiteltiin keskisuureksi rakennuspaloksi, ja paikalle ajoi useita sammutusyksiköitä. Palohälytystä ei kuitenkaan ollut aiheuttanut palo vaan vesihöyry.

Sen sijaan lähistöllä Moskalanmäellä Peltomiehentiellä paloi tapaninpäivänä. Useat yksiköt lähtivät sammuttamaan keskisuurta rakennuspaloa puoli kahdentoista aikaan päivällä. Palo saatiin sammutettua kahden aikana iltapäivällä.

Omakotitalon kattorakenteet tuhoutuivat Peltomiehentiellä ullakkopalossa lähes kokonaan. Asukkaat eivät olleet kotona, eikä henkilövahinkoja aiheutunut. Palo sai ilmeisesti  alkunsa sähkölaitteesta, eikä palossa epäillä rikosta.

Artikkelia muutettu 27.12.2018 kello 12.23. Alkuperäisessä tekstissä väitettiin, että useat sammutusyksiköt lähtivät sytyttämään rakennuspaloa.

1 KOMMENTTI

  1. Hmmm… Hieman ristiriitaista tietoa tekstissä. Oliko syttymisen syy sähkölaitteessa vai palomiehissä?

Kommenttien lisääminen on estetty.