Jännittävä uusasunto

0
Ai, muutitte vastarakennettuun/remontoituun kotiin? Pahimus tietää, mitä teillä on.
Valkoiset seinät. Ja lattia. Ja katto. Ja kaapit. Ja työtasot. Ja kodinkoneet. Ja huonekalut. Ne ovat kivoja, kun varmasti riittää puhdetta illoiksi mustia sormenjälkiä jynssätessä tai päälle maalatessa.
Ikkuna lattiasta kattoon. Aah, vanhat ajat tulee mieleen, kun läpi talven vetää ja kolottaa. Lapset ja lemmikit jättävät lasiin kodikkaat sormen- ja kuolanjälkensä.
Futuristisen näköinen hana. Kukaan ei tiedä, miten sitä kuuluu käyttää. Kun haluat kuumaa, saat kylmää, ja päinvastoin. Kun haluat pestä kätesi, saat suihkun päin naamaa. Hauskaa.
Astianpesukone. Seitsemänkymmentä vuotta tutkittua keittiöergonomiaa, ja edelleen astianpesukone sijoitetaan lattialle. Jokainen mummo saa selkänsä kipeäksi, kun pitää kumarrella puolivinossa. Hienoa – selkäkivuista riittää puheenaihetta koko vuoden kahvikutsuille.
Digitaalinen liesi. Menee puoli tuntia, ennen kuin saat selville, miten ohjelmoidaan hellanlevy päälle. Todellisuudessa säädät levyt syttymään keskellä yötä pannulappujen käräyttämiseksi. Jännitystä elämään!

 

Pahimus seikkailee Kaarina-lehden verkkosivuilla kerran kuussa. Lehden kiukkuisen maskotin kaikkia jupinoita pääsee seuraamaan tilattavasta Kaarina-lehdestä. Tilaa digilehti täältä.