Kaarinan kaupungin tarjoamien kesätyöpaikkojen määrä nousemassa liki 20 prosentilla

0

Kaarinan kaupunginhallitus esittää, että kaupunki tarjoaisi tulevana suvena kesätyöpaikat yhteensä sadalle kaarinalaiselle nuorelle. Jos kaupunginhallituksen esitys menee sellaisenaan läpi, nousee kaupungin tarjoamien kesätyöpaikkojen määrä viime vuoteen verrattuna liki 20:lla.

Aiempina vuosina kaupunki on palkannut yhteensä 83 kesätyöntekijää. Jotta määrää voitaisiin nostaa sataan, tarvitaan kaupunginvaltuuston hyväksyntä lisämäärärahan myöntämisestä kesätyöntekijöiden palkkaamista varten. Asia etenee seuraavaksi kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.

Kukin kesätyöjakso on neljän viikon mittainen, ja paikkoja voivat hakea 16–25-vuotiaat kaarinalaiset nuoret. Palkka touko- ja elokuun väliin sijoittuvasta kuukauden työstä on 760 euroa. Nuoret tekevät yleensä 85-prosentista työviikkoa.