Täyskäännös kaarinalaisessa juniorijalkapallossa: KaaNa irtautui KaaPo-sopimuksesta

0

– Kausimaksu olisi noussut yli kolminkertaiseksi vanhaan verrattuna, eikä meillä ollut halua lähteä sellaiseen. Kun KaaNassa harrastaminen maksaa vuodessa 120 euroa, olisi se KaaPossa maksanut liki 400 euroa, laskee Niina Jonckheer, jonka poika ehti jo lopettaa syksyllä jalkapallon harrastamisen.

Lopettamispäätös liittyi Kaarinan Poikien ja Kaarinan Nappuloiden väliseen syyskuussa tehtyyn sopimukseen, jonka seurauksena KaaNan jalkapalloharrastajat siirtyisivät vuoden vaihtuessa KaaPon pelaajiksi.

Joulukuussa KaaNa valitsi uuden johtokunnan, ja pelitoiminta päätettiin kolmen kuukauden hiljaiselon jälkeen palauttaa jaloilleen.
– Osa ehti jo lopettaa harrastamisen kokonaan tai siirtyä muihin seuroihin pelaamaan. Nyt pelitoiminta on saatu uudelleen jaloilleen kaikissa ikäryhmissä, KaaNan tuore puheenjohtaja Aki Mertsola kertoo.

Miksi kahden seuran välinen sopimus päätettiin purkaa vain kolmen kuukauden jälkeen? Paljonko KaaNassa on nyt jalkapalloa harrastavia nuoria? Lue lisää 16.1.2019 lehdestä