Voiko liikuntarajoitteinen luistella tai laskea pulkalla?

0

Kaarinassa ja Paimiossa on tällä viikolla Maliken Kaikki liikkuu, kärry kiertää -tempaus, jossa voi tutustua liikuntarajoitteisille ja vammaisille tarkoitettuihin talviliikunnan välineisiin. Esillä on esimerkiksi hiihto- ja luistelukelkkoja, pystyluistelun tukia, maastopyörätuoli ja sukset pyörätuoliin. Pulkkamäkeen saa selkänojallisen kelkan.

Välineitä on sekä lapsille että aikuisille, ja niitä on mahdollista saada lainaan.

Kärry käy keskiviikkona Kaarinassa Tiklissä, keskusurheilukentällä, torstaina Piispanlähteen päiväkodilla ja jäähallilla, perjantaina Kesämäen päiväkodilla ja Pirrassa Littoisissa. Lisäksi kärry löytyy lauantaina Erityislasten lystikkäästä Vaparista ja sunnuntaina Paimiosta Kaikki liikkuu, Kärry kiertää -tapahtumassa. Paimiossa esittäytyvät myös kelkkajääkiekkoilijat.
Lisätietoja voi kysyä Kaarinan erityisliikunnanohjaaja Päivi Meckliniltä, puh. 050 373 2641.