TVT:n kiistakerrostaloille on haettu jo rakennuslupaa

1
Tältä ne sitten näyttävät. TVT:n kiistellyille vuokrakerrostaloille eli Asunto Oy Laaksolankulmalle on nyt haettu rakennuslupaa. Kuva: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy,

Turun vuokrataloyhtiön kiistellyistä kerrostaloista on jätetty rakennuslupahakemus Kaarinan rakennusvalvonnalle.
Turun vuokrakerrostalot ovat tulossa Kaarinan keskustaan Lautakunnankadun ja Hovirinnantien kulmaukseen. Rakennusluvan hakijana on Asunto Oy Laaksolankulma, ja talot rakentaa Hartela.
Se, että Turun kaupungin vuokrataloyhtiö rakentaa asuntoja Turun rajojen ulkopuolelle, on herättänyt Kaarinassa ihmettelyä ja kiivasta vastustusta. Kaarinassa yritetään nyt saada keskustaan rakennuskielto hankkeen estämiseksi. Lue lisää 6.3.2019 lehdestä

 

 

1 KOMMENTTI

  1. Missään tapauksessa ei Turun vuokratalojen pidä antaa rakentaa vuokrakasmiaan Kaarinan parhaalle paikalle. Turku asuttaa talon sosiaaliasiakkaillaan ja he siirtyvät Kaarinan taakaksi ja kaarinalaiset näiden vuokrien maksajiksi. Koko hanke on järjetön ja laiton. Ilmeisesti kyseessä on jälleen kerran yritys kaapata hyvinvoivia ympäryskuntia paikkaamaan Turun katastrofaalista rahatilannetta. Liekö asiasta alustavasti sovittu kokoomuksen puoluetoimistossa? Jos Helsinki yrittäisi rakentaa vuokratalojaan Espooseen, moinen nurkanvaltaus tyrmättäisiin kättelyssä.

Kommenttien lisääminen on estetty.