Anna Arola-Järvi lähtee sairaanhoitopiirin kehittämisjohtajaksi

0

Johtava virka Kaarinassa toimi jälleen ponnahduslautana vielä johtavampiin virkoihin. Kaarinan sosiaali- ja terveysjohtaja Anna Arola-Järvi on valittu Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kehittämisjohtajaksi.

Nimityksestä päätettiin 20.3. Sen valitusaika ei vielä ole umpeutunut.

Arola-Järvi on toiminut Kaarinan sosiaali- ja terveysjohtajana vuodesta 2013. Hän aloittaa uudessa työssä kesäkuussa.

Virkaan tuli 31 hakemusta. Valintaperusteluiden mukaan Arola-Järvellä oli hakijoista laajin ja monipuolisin osaaminen terveydenhuollon kehittämisessä ja johtamisessa sekä verkostotyöskentelyssä. Hänen edukseen luettiin myös vuorovaikutusosaaminen ja motivaatio kehittämiseen.

Arola-Järvi tekee virkaa vaihtaessaan seuraa Jyrki Lapille, Esko Poikelalle ja Antti Parpolle. Kaarinan aiempi tekninen johtaja Lappi siirtyi vuonna 2018 Turun maankäyttöjohtajaksi. Sivistysjohtaja Poikela siirtyi vuonna 2014 Liedon kunnanjohtajaksi. Sosiaali- ja terveysjohtaja Parpo lähti vuonna 2013 Kaarinasta ja on tällä hetkellä Varsinais-Suomen sote-palveluiden muutosjohtaja.

Kaarinan kaupunginhallitus käsittelee uuden sosiaali- ja terveysjohtajan rekrytointia maanantaina.