Annika Saarikko: ”Kaarinan lukion vaalipaneeli oli parempi kuin MTV:n puheenjohtajatentti”

0

Kaarinan lukion yhteiskuntaopin yh9-kurssin oppilaat järjestivät viime torstaina vaalipaneelin, jossa käytiin kiivasta keskustelua esimerkiksi opiskelusta ja tasa-arvosta.

Kolmannen asteen valintauudistus herätti panelisteissa paljon keskustelua. Vihreiden ehdokas Alina Heywood kritisoi ensikertalaiskiintiöitä. Hänellä oli omakohtaista kokemusta siitä, että hän otti opiskelupaikan vastaan ja sitten ala ei tuntunutkaan oikealta.

Keskustan Annika Saarikko kehui paneelia ja hänen mielestään se oli parempi kuin MTV:n puheenjohtatentti, johon hän oli osallistunut edeltävänä päivänä. Saarikko hehkutti sitä, että paneelissa eri puolueiden väliset erot tulivat hyvin esille. Lue lisää 17.4.2019 lehdestä

Teksti ja kuva: Laura Peltonen