Kuhina kävi Kultanummiturnauksessa viime viikonloppuna

0
LTU:n Lassi Palo (99) piti niin KaaNan Aatos Rantasen (kesk.) kuin Leo Matilaisen (vas.) kurissa Kultanummiturnauksen avausottelussa Valkeavuoren kentällä.

Auringonsäteet ovat vasta kurottautumassa Valkeavuoren hiekkatekonurmikentän pohjoispäätyyn, kun kentän eteläpäädyssä LTU:n ja Kaarinan Nappuloiden 2012-syntyneet pojat ottavat mittaa toisistaan. Valkeavuoressa on samanaikaisesti käynnissä neljä ottelua, vaikka kello on vasta 9.15 lauantaiaamuna.

Myös kuhina kenttien laidoilla on melkoinen: vanhemmat kannustavat lapsiaan, valmentajat ohjeistavat joukkueitaan ja ennen kaikkea muiden joukkueiden pelaajat jännittävät vastustajien edesottamuksia.

Kyse on tietysti alueen suurimmasta juniorijalkapalloturnauksesta, Kultanummiturnauksesta.

Lassi Palo puolusti LTU:n paidassa niin väkevästi, ettei KaaNasta ollut avauspelissä vastusta. Vaikka numerot olivat selvät, ei Palo lähtenyt kuitenkaan liikaa paukuttelemaan henkseleitä pitkän turnauksen avausmetreillä.

– Oli vähän ihme, että voitettiin. Seuraavasta pelistä toivon tasapeliä, koska vastustajan puolella pelaa pari hyvää kaveria. Sitten jäisi kaikille hyvä mieli, hän mietti.

Pelitoimintansa tammikuussa uudelleenkäynnistänyt KaaNa osallistui Kultanummiturnaukseen kahden joukkueen voimin. Seuran puheenjohtaja Aki Mertsola kertoo, että seuran harrastajamäärä on kohonnut tammikuun noin 40:stä noin 80:een. Lue lisää 10.4.2019 lehdestä