Sillinsyönniksi meni taas

0

Maanantaina Pahimus oli aivan pyörällä päästään. Kaarinan kaupunki tiedotti, että torilla seisovan viimejouluisen kuusen annetaan juurtua aukiolle. Kaarinalaiset kutsuttiin koristelemaan kuusta lähestyvän juhlapyhän mukaiseen asuun. Pahimus saapui munineen, tipuineen ja pajunvitsoineen tyhjälle torille. Kaikki muut olivat tajunneet kaupungin viestin aprillipilaksi.

Mokasta nolostuneena Pahimus suhtautui loppupäivän kaikkeen uutisointiin varauksella. Ukrainalaiset muka äänestäneet koomikon presidentiksi, pah! Kaarinan lukion luokatko muka peitetty kattoremontin ajan telttakankaalla!? No heh heh, eihän se ole mahdollista. Vaikka sittenhän edes yhdessä koulussa olisi raikas sisäilma.

Kaarina-lehden otsikko väittää Kaarinan olevan ”Auringossa aina”. Näin kevään kynnykselläkin suomalaiset kalpeanaamat tajuavat moisen väittämän jekkuiluksi. Tai mites ”Nanopinnoitteet nopeuttavat puhtaanapitoa”? Hyvä yritys, mutta kyllä Pahimus tietää, että nano on jotain avaruus- ja robottiteknologiaa, ei suinkaan mikään pinnoite.

Kaiken lisäksi lehdessä on juttuja, jotka kumoavat toisensa! Yhdessä artikkelissa väitetään, että uudet talot suunnitellaan ulkonäöltään tylyiksi ja rumiksi – vaikka aiemmin nimenomaan kirjoitettiin, että ”Pelkistetty muotokieli houkuttaa rivitaloasujia”?!