Ennakkoäänestys esti Kaarina-talon vaalitapahtumat

0

Tämän kevään eduskuntavaalit havahduttivat päättäjiä puutteisiin Kaarinan äänestysmahdollisuuksissa.

Kaupunginhallituksessa Åsa Gustafsson (r.) toi esiin, että jatkossa Kaarina-taloa ei kannattaisi pitää ennakkoäänestyspaikkana. Äänestyspaikan läheisyydessä ei saa markkinoida ehdokkaita, joten Kaarina-talossa tai sen yhteydessä ei voitu järjestää vaalitilaisuuksia ennakkoäänestysviikolla.

Hannu Rautanen (vihr.) esitti kaupunginhallituksessa, että tulevissa EU-vaaleissa Kaarinan kaikki äänestyspaikat olisivat esteettömiä. Janne Aso (kok.) taas ehdotti, että äänestysalueiden määrää tulisi Kaarinassa arvioida uudelleen. Niina Alho (sd.) taas toivoi lisää ennakkoäänestyspaikkoja Kaarinaan.

Kaupunginhallitus lähetti ehdotukset jatkovalmisteluun.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of