Hankejohtaja tulossa Kaarinaan teknisen puolen vastustuksesta huolimatta

0

Kaarinan kaupungin palvelukseen ollaan palkkaamassa määräaikaista hankejohtajaa, jonka vastuulla olisivat ainoastaan koulujen ja päiväkotien uudisrakentamishankkeet.
Määräaikainen viranhaltija työskentelisi teknisen lautakunnan ja kaupunginjohtajan alaisuudessa. Siten virka olisi samanarvoinen esimerkiksi teknisen johtajan kanssa.

Idea hankejohtajasta tuli ensimmäisen kerran kaupunginhallitukselta viime syksynä. Teknisellä ja rakennuspuolella siitä ei riemastuttu. Kaupungin asianosainen henkilöstö jätti yt-neuvotteluissa kaupungille kirjeen, jossa se toi esille eriävän mielipiteensä. Henkilöstö myös ilmaisee tulkitsevansa hankejohtajan palkkaamisen luottamuksen puutteena ammattitaitoaan kohtaan. Lue lisää 15.5.2019 ilmestyvästä Kaarina-lehdestä.