Joukkuehenki kohoaa ja hauskaa pidetään – Kaarinassa pelasi 80 jalkapallojoukkuetta

0
Selma Järvi pääsi irtoamaan FC Espoon puolustuslinjalta useita kertoja Kaarina-turnauksen avausottelussa.

Vesisade yltyy sillä samalla hetkellä, kun vuoden 2019 Kaarina-turnauksen avausottelu potkaistaan käyntiin Valkeavuoren koulun kentällä. Vastakkain ovat Piikkiön Palloseuran T9-joukkue ja vastaavan ikäluokan porilainen NiceFutis.

Yltyvä sade ei piikkiöläisiä haittaa, ja jo viiden minuutin jälkeen pallo löytyy ensimmäisen kerran porilaisten verkon perukoilta. Turnauksen päätähdille eli pelaajille on itse asiassa aivan yhdentekevää, paistaako turnauspäivänä aurinko. Kaikesta näkee, että PiPSin T9-tytöt ovat tulleet pitämään nimenomaan hauskaa.

Kaarina-turnaus on Varsinais-Suomen suurin vuotuinen tyttöjalkapalloturnaus. Tänä vuonna joukkueita osallistui 80. Lue lisää 29.5.2019 lehdestä