Kaksi hurjaa takaa-ajoa Kaarinassa viikonloppuna – kummallakaan kuskilla ei ollut korttia

0
Perjantain ja lauantain välisenä yönä Kaarinassa sattui samaan kellonaikaan lähes kaksi identtistä rikosta. Kummassakin tapauksessa poliisipartio yritti pysäyttää henkilöauton tarkastukseen. Toinen autoista yritettiin saada pysähtymään kello 2.20 Kurkelantiellä, toinen Kartanontiellä.
Kurkelantiellä kuljettaja lähti ajamaan poliisipartiota karkuun ja hurjasteli liikenteessä poliisi perässään. Auto ajoi läpi punaisten liikennevalojen, ja ajonopeus oli paikka paikoin yli sata kilometriä tunnissa, vaikka nopeusrajoitus oli 50 km/h.
Lopulta Piispanristintiellä auto pysähtyi erään kiinteistön pihaan. Kuljettajaksi ilmeni vuonna 1978 syntynyt mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kartanontiellä auto lähti myös karkuun poliisia, kääntyi äkisti Luhtikujalle ja kiihdytti voimakkaasti. Pakomatka päättyi tällä kertaa kuitenkin lyhyeen, koska tie päättyi umpikujaan. Ratista löytyi vuonna 1996 syntynyt mies, jolle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.
Hänellä ei ole koskaan ollut ajo-oikeutta mihinkään luokkaan, ja hän on ajokiellossa. Hän jäi ratista nyt kahdeksatta kertaa kiinni vuoden sisällä. Autoon oli myös kiinnitetty väärät, eripariset rekisterikilvet.