Lymfahoitoa, homeopatiaa lemmikeille ja thaimaalaista erikoishierontaa

0

Turvotus, selluliitti, pöhötys. ANNAsport-kuntokeskuksen uusi lymfahoito lupaa apua ongelmiin, joista lähes jokainen nainen valittelee. Lymfahoitolaitteen puristus laittaa kropasta liikkeelle nesteet ja kuona-aineet. Aineenvaihdunta vilkastuu.

Oikotietä onneen lymfahoito ei tarjoa. Rinnalle tarvitaan hyvät elämäntavat, vaikka hoito saakin hetkellisesti aikaan pienen ihmeen, kun peilikuva muuttuu, kertoo yrittäjä Anna-Kaisa Heikell-Kujala.

Kaarinan Kehityksen julkaiseman yritysluettelon mukaan Kaarinassa on noin kahdeksankymmentä yritystä, jotka auttavat huolehtimaan omasta voinnista, jaksamisesta ja ulkonäöstä. Uusia yrityksiä syntyy eivätkä vanhatkaan katoa katukuvasta. Kaarina-lehti vieraili muutamassa kiinnostavassa yrityksessä.

Mitä mahtaa olla Thai yoga -hieronta? Entä mitä asiaa koirilla ja kissoilla voi olla homeopaatille? Mistä lähtien miehet ovat uskaltautuneet kosmetologisiin hoitoihin? Lue lisää 15.5.2019 lehdestä