Synnytystalkoot

0

Naiset hei, nyt ryhdytte synnytystalkoisiin ja puserratte Suomeen lisää työteliäitä veronmaksajia.

Älkää kuitenkaan äiteinä päästäkö itseänne repsahtamaan ja rupsahtamaan. Jumpatkaa, harrastakaa ja hoitakaa ystävyyssuhteitanne. Ei äitiyden tarvitse muuttaa mitään.

Pysykää kuitenkin poissa ravintoloista, lentokoneista ja lomakohteista, missä jälkikasvunne läsnäolo häiritsee normaali-ihmisten rentoutumista. Älkää tylsistyttäkö lähipiiriänne vauvajutuillanne.

Älkää kuvitelko voivanne jäädä kotiin vuosiksi. Lapsi on päästettävä sosiaalistumaan päiväkotiin laadukkaan varhaiskasvatuksen piiriin. Älkää missään tapauksessa laskeko lapsianne hoitoon, pienen lapsen paikka on kotona eikä ylisuurissa laitoksissa isompien kiusattavana.

Älkää odottako erityskohtelua esimerkiksi työpaikkojen kesälomajaossa. Älkää myöskään velvoittako kiireisiä isovanhempia osallistumaan rakkauden hedelmänne hoitoon. He ovat osaltaan sen homman jo hoitaneet.

Muistakaa, että lapsen hankkiminen on ilmaston kannalta kaikkein itsekkäin teko. Hyi teitä.

Kyllä te naiset ymmärrätte tämän kaiken sitten, kun teillä on omia lapsia. Tosin, silloin teidän hormonihuuruisia puheenvuorojanne kukaan ei ota enää vakavissaan. Ettehän ajattele järkevästi.

Nuoret naiset, miksi ette jo lisäänny?!