Happamia, sanoi kettu

0

Rinteen hallitusohjelma julkaistiin, ja se sai monet älähtämään. Näyttää siltä, että Suomi on syöksymässä suoraan rinnettä alas.

Petteri Orpon mielestä hallitusohjelma oli kuin hiekalle rakennettu. Hiekkaan rakentamisen sijaan kokoomus neuvoo kirjoittamaan vaalilupaukset hiekkaan. Ne on sitten helppo pyyhkäistä olemattomiin.

Kristillisdemokraattien mukaan hallitusohjelmassa on kestämätön määrä toiveajattelua. Kristilliset kun eivät harjoita elämässään toiveajattelua tai muitakaan uskonasioita.

RT:n toimitusjohtajan Aleksi Randellin mielestä Rinteen hallituksen ohjelma on silta yli laskevan suhdanteen. Kun turkulainen puhuu sillasta, Pahimus ei ole ihan varma, miten se pitäisi tulkita. Turun tunnetuimmat sillat kun ovat notkahtanut Myllysilta ja Logomosilta, joka on maailman kallein näkymätön silta.

Lukiolaisten liitto pöyristyi hallituksen vaatimuksesta, että ruotsia pitäisi kuuden vuoden opiskelun jälkeen ihan osatakin. Mahdotonta! Ruotsin sijaan lukiolaiset ovat kunnostautuneet muissa pohjoismaisissa kielissä. Pahimuksen kuuleman mukaan moni uusi ylioppilas puhui komeasti norjaa lakkiaisviikonloppuna.