Niklas Friman tuo “Pojan” Kaarinaan

0
HPK:n puolustaja Niklas Friman kuvattuna maaliskuussa Turussa, kun TPS ja HPK kohtasivat SM-liigan puolivälierissä. Kuva: Ari-Matti Ruuska.

Jääkiekon Suomen mestari, kaarinalaistaustainen Niklas Friman tuo jääkiekon Kanada-maljan eli tutummin ”Pojan” Kaarinaan heinäkuussa. Pokaali kiertää voittajajoukkue HPK:n jäsenten kotikaupungeissa.

25-vuotias Suomen mestari Friman opiskelee taloustiedettä Turun kauppakorkeakoulussa. Vapaa-aikana Keskurin kentät ovat tulleet tutuiksi sekä kesällä että talvella ja Kaarinan jäähalli on tarjonnut hyvät lähtökohdat jääkiekon harrastamiseen.
– Olen kiitollinen hyvistä ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista Kaarinassa sekä lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa mukana oleville vapaaehtoisille arvokkaasta työstä, Friman sanoo Kaarinan kaupungin tiedotteessa.

Niklas Friman on tavattavissa ja Poika nähtävillä Kaarina-talon näyttelytilassa maanantaina 15.7. kello 12–13.30. Tilaisuus on kaikille avoin.

Niklas Friman
  • Esikoulu Kirkkomäen päiväkodissa ja peruskoulun alaluokat Hovirinnan koulussa, yläkoulu Kupittaan koulun urheilulinjalla ja lukio Aurajoen urheilulukiossa.
  • Jalkapalloa Hovirinnan kyläjoukkueessa, KaaPossa ja TPS:ssa sekä salibandya West Coast Sheriffseissä.
  • Jääkiekon juniorivuodet K67:ssa, TuTossa ja TPS:ssa.
  • Jääkiekon SM-kulta kaudelta 2018–2019, HPK.
  • Jääkiekon SM-pronssi kaudelta 2016–2017, JYP.
  • 305 SM-liigan runkosarjan ottelua ja 38 play off -ottelua kausilta 2011-2019. Seurat: TPS, JYP, HPK.