Paljasta tatuointisi Kaarina-lehdelle!

0
Tatuointitaiteilija Riina Roms avasi taide- ja tatuointiliikkeen Kaarinan keskustaan toukokuussa. Liiketilan seinälle on maalattu mystinen hernerokkasumu, jonka Roms kohtasi kerran Kolin-vaelluksella.

Kaarinan keskustaan avattiin taiteisiin ja tatuointeihin erikoistunut liike. Se sai Kaarina-lehden kiinnostumaan siitä, millaisia koristeita kaarinalaisten vaatteiden alla mahtaa olla.

Tatuointiliikkeen yrittäjä Riina Romsilla on paikkakunnalla jo asiakaskuntaa, sillä tätä ennen hän on harjoittanut ammattiaan kotonaan Piikkiössä kevytyrittäjänä.

– Kaarinalaiset ovat olleet yllättävän kiinnostuneita palveluistani! Mainostin pieniä avajaistarjouksia, ja sain sillä ajanvarauskalenterini täyteen.

Tatuointitaiteilijan näkökulmasta ihon kuvittaminen on arkipäiväistynyt. Melkein jokaisella on jokin pieni tatuointi.

– Tatuointeja otetaan entistä enemmän vain koristeeksi tai jonkun elämänvaiheen muistoksi. Merkityksellisiä kuvia ovat usein lasten nimet tai jalanjäljet, Roms kertoo.

Lähetä Kaarina-lehdelle kuva tatuoinnistasi ja kerro sen tarina! Miksi otit juuri tämän kuvan ja onko suhteesi tatuointiisi muuttunut vuosien varrella? Jos tarpeeksi moni rohkenee paljastamaan tatuointinsa, kokoamme tarinat ja kuvat Kaarina-lehteen. Halutessasi voit kirjoittaa nimimerkillä.

Lähetä kuva ja tarina osoitteeseen toimitus@kaarina-lehti.fi tai Kaarina-lehden Facebookin kautta. Lue lisää 5.6.2019 lehdestä