Vielä tämä viikko aikaa lähettää kuva Minun Kaarinani -näyttelyyn

0

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun Kaarina julistettiin itsenäiseksi kunnaksi. 150-vuotista taivalta juhlitaan muun muassa kokoamalla Kaarina 150 -postikortti ja valokuvanäyttely paikkakuntalaisten ottamista kuvista.

Lähetä Kaarina-aiheinen kuvasi näyttelyyn perjantai-iltaan mennessä. Kanavia on monta: osallistua voi Facebookissa tai Instagramissa aihetunnisteilla (hashtageillä) #minunkaarinani ja #kaarina150, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maija.leino@kaarina.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 0503145281. Perinteinen keino on tuoda kuva ”Kulttuuripalvelut, Minun Kaarinani” -tekstillä varustetussa kuoressa Kaarina-talon palvelupiste Fiskariin.

Jokaiselta kuvia lähettäneeltä valitaan vähintään yksi kuva näyttelyyn ja postikorttiin. Kaarinan kulttuuripalvelut teettää kuvat näyttelyyn. Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan paikallisia palkintoja.

Näyttely avataan tiistaina 6.8. Kaarina-talossa.