Harrille pakit

0

Edellisviikolla Kaarinassa kohistiin yllättävästä treffipyynnöstä. Kaupunginjohtaja pyysi seniorijärjestöjen Elojuhlassa erästä yleisössä istunutta Liljaa kanssaan kahville. Nyt tämä seurapiiriskandaali saa jatkoa.

Pahimuksen tarkat korvat nimittäin kuulivat, että Harrille tehtiin oharit. (Tähän torvien pärinää!) mysteerinainen jätti kaupunginjohtajan lehdelle soittelemaan saksofoniaan.
Kaupunginjohtajalle lohdutukseksi sanottakoot, että Pahimuksen mielestä hän on varsin mainiota päiväkahviseuraa.

Plussat: Harri on loputtoman kärsivällinen, Pahimus on testannut. Hän saa jatkuvasti kutsuja kaiken maailman tilaisuuksiin, eli hänen siivellään voi päästä piireihin. Tietää paljon urheilusta ja niiden puhaltimien soitosta. Ensiaputaitoinen, joten huonompisydämistenkin kannattaa vaivautua.

Miinukset: Naimisissa.