Terveystarkastajalta uusi lausunto Hovirinnan ja Valkeavuoren liikuntasaleista

1

Kaarinan sisäilmatyöryhmä on päättänyt pyytää ympäristöterveydenhuollon terveystarkastajalta uudet lausunnot Hovirinnan ja Valkeavuoren koulujen liikuntasalien turvallisuudesta.
Lausunnot julkaistaan Kaarinan kotisivujen sisäilmasivustolla niiden valmistuttua.

Hovirinnan ja Valkeavuoren koulujen liikuntasalien sisäilman turvallisuudesta on tällä hetkellä Kaarinassa ristiriitaisia käsityksiä ja tietoja. Valkeavuoren koulun sali on yhä sekä koulun että iltakäyttäjien käytössä. Hovirinnan koulua puretaan parhaillaan, mutta sali on käytössä siihen saakka, että uusi koulu valmistuu. Siellä ei pidetä koulun liikuntatunteja, mutta iltakäyttäjät eli esimerkiksi urheiluseurat urheilevat siellä.

Liedon ympäristöhuollon terveystarkastaja Matti Palkén on tarkastanut ja antanut lausunnot Hovirinnan ja Valkeavuoren koulujen liikuntasalien tilasta keväällä 2018. Lausuntojen mukaan silloin suoritetut toimenpiteet, tiivistyskorjaukset, mattojen asennukset ja paineistukset olivat terveydensuojelun kannalta olleet riittäviä. Saleissa on kuitenkin ollut oireilua.

1 KOMMENTTI

  1. ”…iltakäyttäjät eli esimerkiksi urheiluseurat urheilevat siellä.” Seurat vai seura? Käyttääkö sitä muuta kuin yksi urheiluseura?

Kommenttien lisääminen on estetty.