Uusia artisteja haussa kaarinalaisella levy-yhtiöllä

0
Precious Recordsin perustajat ovat tuottaja Tim Sharp (ylävasemmalla) ja toimitusjohtaja Marko Ahola (yläoikealla). Jussi Helle (vas.) on paitsi levy-yhtiön artisti, myös sen tiedottaja. Pekko Savolainen työskentelee myyntipäällikkönä ja Onni Vuorinen DJ:nä.

Piispanristillä sijaitsevaa Ahmankatua ajaessa ei arvaisi, että täällä jossain, keskellä omakotitaloaluetta sijaitsee levy-yhtiö. Kadun päässä kuitenkin eteen tulee keltainen kivitalo, joka kätkee sisälleen yllätyksen. Siellä avautuu laaja tila, rumpuineen, pianoineen, kitaroineen ja oleskelutiloineen. Huoneen toisella laidalla on äänitysstudio.
Precious Records -levy-yhtiö ja sen äänitysstudio on nyt ollut olemassa reilun vuoden ajan. Yhtiö on julkaissut kolme pitkäsoittoa: Graham Oliverilta, Francis Asisilta ja Freesiltä.

Freesi on paikallinen pitkän linjan yhtye, Graham Oliver ja Francis Asis on puolestaan tullut tutuksi Voice of Finland -ohjelmasta.

Tänä vuonna ilmestymässä on vielä neljä pitkäsoittoa eri artisteilta: Merica Nymanilta, Eliitiltä, Jussi Helteeltä ja ManMotorGunilta.

Seitsemän artistin joukossa on kolme, jotka ovat tulleet tutuksi Voice of Finlandista. Onkohan tämä tietoinen valinta?
– Ei. Otamme uusia artisteja siten, että he lähettävät meille demojaan. Ja se on ollut ehkä pieni lumipalloefekti; kun Graham Oliver ja Francis Asis ovat levyttäneet täällä, Merica Nyman tunsi heidät, ja ajatteli, että hänkin voisi ottaa meihin yhteyttä, toimitusjohtaja Marko Ahola sanoo. Lue lisää 7.9.2019 Kaarina-lehdestä