Hevostilan monitoiminainen ehtii ohjastamaankin

0
Kaarinalainen Heli Rainio ohjasti toiminimensä omistaman Intoriina Rolsin perjantaina Turussa viidenneksi tamman ennätysajalla.

RAVI / Rauli Ala-Karvia Piikkiössä Kiettiöntiellä hevostilaa pitävä ratsastajataustainen Heli Rainio tunnetaan ravipiireissä raviratsastajana. Hän on muun muassa käynyt kaksissa kuninkuusraveissa ohjastamassa suomenhevosten montén SM-lähdössä.

Este- ja kenttäratsastajana meritoitunut Rainio on viime aikoina ajanut raveissa kärrylähdöissä. Viimeksi hän oli Turun Metsämäen kaviouralla perjantaina oman Intoriina Rolsin rattailla. Valjakko meni kuraisella radalla kuudennessa kilpailuissaan viidenneksi viisivuotiaan tamman ennätyksellä 36,1.

Ohjastajana Rainiolla on koossa 115 lähdöstä kolme voittoa ja 16 himmeämpää tososijaa. Valmentajana hän on voittanut kahdeksan ravilähtöä ja treenattavat tienanneet yli 25 000 euroa.

Heli Rainion Helin Hevostilalla on ravivalmennuksen rinnalla ratsutusta, hevoskasvatusta, hevosten ostoa ja myyntiä sekä muun muassa kengitystä ja kenneltoimintaa.