Painovirhepahimus vauhdissa

0

”Vuorokauden valoisan ajan vähenemistä voi seurata Kaarina-lehdestä , tällä kertaa sivulta xx”, komeili lehdessä 9.10.2019. Lukijat selailivat hämmästyneenä sivuja, mistä tällainen sivunumero löytyy.

Kaarina-lehdessä 12.9.2018 umpi- ja sakokaivolietteiden kuljetuskiistaa käsitelleessä jutussa se, mitkä puolueet olivat kannattaneet yrittäjävetoista ja mitkä kuntavetoista mallia, oli mennyt väärin päin. Kokoomuksen ja vihreiden äänestäjien hiukset nousivat pystyyn. 2.3.2016 kerrottiin, että kaksosveljeksille Matti ja Martti Alanderille syntyi myöhemmin isosisko ja -veli. Hmm. 27.2.2013 julkaistussa jutussa olivat aivojumppaohjeet sekaisin, joten lopputuloksena oli lukijoille täysin tahatonta aivojumppaa.

Painovirhepahimuksen toiveuni Kaarina-lehdessä on kuitenkin Menomono: ei tarvita kuin yksi lipsahdus näppäimistöllä tai katseen hyppäys väärälle riville, niin kolmekymmentä kaarinalaismummoa jonottaa oven takana vääränä päivänä.

Jonain päivänä Kaarina-lehdessäkin vielä paistaa tekstit ”TÄMÄ ON LAITON KOHTA, POISTA” tai ”MIKÄ TUON LIHAVAN NIMI TÄSSÄ KUVASSA OLIKAAN”. Näitä on muissa lehdissä jo komeillut… Oikaisuja innolla odotellessa!