Kaarinan paras asiakaspalvelija on Studio Fancy– kisa ensimmäistä kertaa Kaarinassa

0
Asiakkaat äänestivät Studio Fancyn Kaarinan vuoden 2019 parhaaksi asiakaspalveluyritykseksi. Fancyn omistaja Mia Fredriksson ja sopimusyrittäjä Suvi Haaparanta olivat otettuja asiakkaiden huomionosoituksesta.

Kaarinalaiset saivat loka-marraskuussa äänestää, missä oman paikkakunnan yrityksessä on paras asiakaspalvelu. Voittaja – Kaarinan keskustassa sijaitseva Studio Fancy – julkistettiin eilen.

– Voi vitsi, vau! Tuli kyllä yllätyksenä! kommentoi Fancyn omistaja Mia Fredriksson.

Fancy on kauneusalan liike, jossa työskentelee Fredrikssonin lisäksi kahdeksan muuta yrittäjää. Paikalta löytyy parturi-kampaamopalveluita, kosmetologi ja erikoishierontaa.

Mikähän Fancyn hyvän asiakaspalvelun salaisuus on?

– Saamme usein kuulla asiakkailta, että tänne on kiva tulla. Ilmapiiri on hyvä. Ehkä se syntyy siitä, että rakastamme omaa työtämme ja meillä on hyvä tiimi. Silloin on helppoa palvella asiakkaita hyvällä tuulella. Aitous näkyy, Fredriksson miettii.

Toki huonojakin päiviä on, mutta Fancyssa ne tunteet jäävät takahuoneeseen.

37-vuotias Fredriksson perusti Fancyn Kaarinaan kuusi vuotta sitten, Kaarina Centerin rakennukseen, joka on sittemmin purettu. Nykyisissä tiloissa Pyhän Katariinan tien toisella puolella on työskennelty kaksi vuotta.

– Olin aiemmin ollut sopimusyrittäjänä toisen liikkeessä, ja halusin luoda itselleni ja muille työpaikan, jossa on hyvä olla, Fredriksson taustoittaa.

Hän lupaa, että jatkossakin Fancyssa mennään nykyisellä konseptilla.

Fredriksson asuu Kemiönsaarella Västanfjärdissä ja päätyi Kaarinaan siksi, että kaupungista löytyi sopiva tila helposti. Lisäksi hänellä oli jo aiemmin Skanssissa ollut kaarinalaisia asiakkaita. Hän on kaksikielinen, joten Fancysta saa hiuksensa kuntoon kummallakin kotimaisella.

Marraskuussa Fancylta on ehditty ostaa peräti 681 eri palvelua.

Parasta asiakaspalveluyritystä etsittiin Kaarinassa ensimmäistä kertaa. Idea heräsi Paraisilla, jossa kyseltiin, olisiko myös Kaarina kiinnostunut tänä vuonna kisasta.

Kilpailu ja kysely toteutettiin Yrkeshögskolan Novian opiskelijatyönä yhteistyössä Kaarinan ja Paraisten kaupunkien ja Kemiönsaaren kunnan kanssa.