Kännilasit

0

Pahimus pääsi kuluneen viikon aikana testaamaan kännilaseja. Jes, vihdoinkin on keksitty tapa nauttia alkoholista ilman haittoja.

Lasit päähän vaan ja yhtäkkiä huone on täynnä komeita miehiä. Omasta suusta tulee ulos vain hauskoja juttuja. Jännä, miten yhdet lasit voi vaikuttaa tanssitaitoonkin. Jorma Uotinenkin olisi ihmeissään.

Aamulla on kiva herätä, kun ei tarvitse ottaa Buranaa. Ottaa vain rillit pois päästä.

Ikävä kyllä todellisuus ei ihan vastannut odotuksia. Pahimus pani lasit päähän ja tsädäm… maailma alkoi heilua. Miehet näyttivät, no sumeammilta. Suusta ei tullut yhtään hyvää juttua, ja kuka sitä nyt muutenkaan selvinpäin kehtaisi jutella.

Haloo insinöörit, metsään meni taas. Ei kai kukaan juo sen takia, että saisi huojua. Sitä varten on tasapainolaudat.

Vai oliko tämä sittenkin joku valistuskeino? Siinä tapauksessa pitäisi kehittää sellaiset kakkulat, jotka näyttää pankkitilin saldon miinusmerkkisenä ja lähettää puhelimestasi noloja viestejä kiinnostaville ihmisille. Sen jälkeen ei tee hetkeen mieli koskea las… eiku pulloon.