Koripallo-intohimoa tulevana lauantaina: Varsinais-Suomen derby

0
Stephaun Branch, #1, on sarjan kärkikastia monessa tilastokategoriassa.

Korisliiga-kauden yksi odotetuimmista otteluista pelataan lauantaina, kun kaarinalainen Ura Basket eGameStars isännöi Salon Vilpasta Kupittaan palloiluhallilla.

Viime kaudella lähtemättömän vaikutuksen tehnyt Varsinais-Suomen derby sytyttää urheilusta kiinnostuneet ainutlaatuisuudellaan. Ura Basketin yhteisöllinen kannattajaryhmä ja Vilppaan intohimoisen fanit, Ultras etunenässä, tuovat Kupittaalle tunnelman, jota harvoin kokee suomalaisessa palloilussa.

Sarjan alemmassa keskikastissa majaileva Ura Basket lähtee otteluun haastajana, sillä loistavasti kautensa jälleen aloittanut salolaisryhmä johtaa Korisliigaa yhdeksällä voitollaan kymmenestä ottelusta.

Mielenkiintoa otteluun tuovat myös toisilleen tutut pelaajat, joita molemmista joukkueista löytyy. Uran riveistä löytyy 24-vuotias Ville Hänninen ja 25-vuotias Miikka Luosmaa , jotka molemmat ovat edustaneet aikaisemmin Salon Vilpasta. Kumpainenkin jäi Salossa pieneen rooliin omilla visiiteillään ja ovat kaarinalaisryhmässä avainpelaajia.

Salosta puolestaan löytyy 22-vuotias Ura-kasvatti Riku Laine , joka pelaa neljättä kautta salolaisryhmässä. Toissakaudella Laine oli nostamassa Uraa ns. farmisopimuksella liigaan. Nyt hän pelaa jälleen vieraspaidassa kasvattiseuraansa vastaan.

Mielenkiintoa otteluun tuo myös 39-vuotias TuNMKY:n kasvatti Teemu Rannikko , joka pelaa mahdollisesti viimeistä kautta liigatasolla. Edelleen Rannikko on eliittipelaaja Korisliigaan, ja jo pelkästään Taikurin temput ovat syy suunnata Kupittaalle lauantaina.

Korisliigaa 9.11. klo 17 Kupittaan palloiluhallilla. Ura Basket eGameStars vastaan Salon Vilpas.