Mielipitei: Kiitos Kaarina-Teatterille!

0

Lauantaina Kaarina-teatterilla oli hieno tilaisuus.

Pimenevänä päivänä moni kaarinalainen suuntasi Kaarina-teatteriin hienoon musiikilliseen tilaisuuteen, Georg Malmsténin musiikkia kuulemaan. 1950-luvun lapsena ne olivat tuttuja minulle. Meillä laulettiin kotona hänen laulujaan ja kuunneltiin musiikkia.

Tilaisuus oli ihana nostalginen paluu lapsuuteen. Kuultiin ja laulettiin mukanakin Jänöjussin mäenlaskua, Mikki-hiirtä merihädässä, kallista sambaa ja monta muuta kappaletta. Esiintyjät, varsinkin se mies, joka oli laulaja, eläytyi niin hyvin kalliin samban naisen rooliin, että nauratti tuo viehko persoona.

Vain yhden pienen vian löysin… joko arvaatte? Liian lyhyt tilaisuus, Malmsténin valtava tuotanto antaisi varmasti aihetta useampaankin tällaiseen tilaisuuteen.

Marika Kosonen