Paistinpannuja, askartelua ja musiikkia Kaarinassa isälle

0

Isille löytyy Kaarinassa maksutonta puuhaa tällä viikolla.

Keskiviikkona Poikluoman seurakuntatalolla on isänpäivän etkot. Perhetapahtumassa on leikkimielinen Softball-turnaus ja miehekkäitä askarteluita.

– Rasteilla askarrellaan muttereista, musisoidaan musiikkipajassa afrikkalaisilla soittimilla ja tehdään rintanappeja. Isät palkitaan ritaripassilla, kertoo Kaarinan seurakunnan lapsi- ja perhetyön sihteeri Jaana Engström .

Illan kruunaa hodari-iltapala.

Isänpäivän aattona lauantaina Krossissa vierailevat veljekset Sami ja Pasi Kuronen Krossissa. Veljekset antavat reseptejä isänpäivän viettoon ja neuvovat oikeanlaisen paistinpannun valinnassa.

Sami Kuronen on radioääni ja TV-kasvo, ja hänen veljensä Pasi on huippukokki. Samilta ilmestyi syksyllä kirja Elämäni reseptit .

Lisäksi lauantaina partiolippukunta Rajakivenkiertäjillä on isänpäivämyyjäiset.

Sunnuntaina Kaarinan kirkolla on messun yhteydessä isänpäiväkahvit ja illalla isänpäivän iltamusiikkia. Konsertissa kuullaan Toivo Kuulaa , Erkki Melartinia sekä J ohann Christian Bachia .

Tekemistä


Isänpäivän etkot 6.11 klo 18 Poikluoman seurakuntatalolla. Järj. Kaarinan seurakunta.

Veljekset Sami & Pasi Kuronen Heirol Shopissa 9.11. klo 12–14. Järj. Heirol Oy.

Isänpäivämyyjäiset 9.11. klo 11–13, Poikluoman seurakuntatalolla. Järj. Rajakivenkiertäjät.

Isänpäivän messu 10.11. klo 10 Kaarinan kirkolla. Kakkukahvit. Järj. Kaarinan seurakunta.

Isänpäivän iltamusiikki 10.11. klo 18 Kaarinan kirkolla. Musisoimassa Tonbridge-kvartetto: Iida Ahokas (huilu), Liisa Laurikko (viulu), Kaarina Peltonen (alttoviulu), Elina Jaanu (sello). Järj. Kaarinan seurakunta.