Poikamainen ujous ihastutti

0
Jussin eli Mikko Jäästön on tehtävä vaikea valinta Katrin (Krista Karhusen), Leenan (Anne Höglundin) ja Irmelin (Sari Pirttimäen) välillä.

TEATTERIT / Maria Kesti

Kaarina-Teatterissa on syksyn aikana etsitty maajussille morsianta. Teatterinmäeltä löytyvät maajussin kolme morsianehdokasta, Irmeli, Katri ja Leena.

Rakastuitteko Jussiin ensi silmäyksellä?

Irmeli (Sari Pirttimäki): En.

Katri (Krista Karhunen): Rakastuminen on ehkä vähän vahva sana, kiinnostuin ainakin. Ohjelman mainoksen ja Jussin esittelyn nähtyäni mietin paljon kirjeen lähettämistä, mutta lopulta se tapahtui aika lailla hetken mielijohteesta. Ensimmäinen tapaaminen puolestaan jännitti niin paljon, ettei siinä tullut paljoa kontaktia otettua. Mukavalta hän kyllä vaikutti.

Leena (Anne Höglund): Vähän kyllä ihastuin. Hän teki minuun vaikutuksen jo TV:ssä.

Mikä Jussissa on parasta?

Irmeli: Poikamainen ujous.

Katri: Hän on kiltti ja mukava kaikille.

Leena: Hän on niin herkkä ja viisas, ja lisäksi söpökin.

Mitä kauhistuttaa sinua Jussissa?

Irmeli: Vanhemmat asuvat lähellä.

Katri: Ehkä ne kohtaamiset Jussin kanssa yleisesti pelottavat, en ole kovin rohkea sosiaalisissa tilanteissa. Ja pelkään myös, ettei hän pidä koirastani.

Leena: Ikäero ja eri elämäntilanne kyllä vähän mietityttää.

Kuka on pahin kilpailijattaresi?

Irmeli: Minä itse, osaan sätätä asiat.

Katri: Kaikki muut ehdokkaat ihan tasapuolisesti. Tai ainakin Irmeli, hän vaikuttaa tietävän, mitä on tekemässä. Tosin Leenallakin on jo kokemusta perhe-elämästä, joten hänkin tietää jo valmiiksi, miten toimia. 

Leena: Irmeli. Hän on jo päättänyt ottaa Jussin ja käyttää kaikki konstit. 

Voiko maaseutu teidät erottaa?

Irmeli: Ei voi erottaa, koska aina sieltä pääsee hetkeksi pois.

Katri: En usko. Jussi vaikuttaa olevan hyvin kiintynyt kotiseutuunsa eikä minulla ole tällä hetkellä mitään sitä vastaan, että asuisin maaseudulla. Ja koiranikin varmasti viihtyy, kun saa liikkua vapaana ulkona.

Leena: En ehkä viihtyisi maalla kauan. Sitä paitsi en halua enää asua yhdessä kenenkään kanssa.

Heila hakusessa Kaarina-Teatterissa 14.12. asti.

Naurua piisaa

kulisseissa


Irmeliä, Katria ja Leenaa näyttelevät kaarinalainen Sari Pirttimäki , salolaisturkulainen Krista Karhunen ja kaarinalainen Anne Höglund . Kukin heistä on löytänyt roolistaan omaa itseään mutta myös oman itsensä vastakohtaa.

– Minulle mieluisinta on ollut se, että roolihahmolleni ei ole luontaista ylenmääräinen pirteys. Saa luvan kanssa jäädä taka-alalle, miettii Karhunen.

Vaikeinta Pirttimäelle on ollut meikkaus ja tälläys ylipäätään, Höglundille afrikkalaistanssi. Karhuselle haastavaa on ollut se, että hänen on tuotava roolihahmon ajatuksia ja tunteita esille ilman vuorosanoja.

Heistä projektia on ollut hauska tehdä.

– Ihaninta on ollut letkeä työryhmä. Naurua piisaa, kommentoi Pirttimäki.

Myös TV-ohjelman tuottajaa näyttelevä Teresia Harri kehuu ryhmää:

– Meillä on tosi hyvä yhteishenki.