”Tyttösäbä on timanttia!”

0
E-tytöt kisasivat viikonloppuna Pöytyällä. Kuvassa liloissa paidoissa Nea Vuori, Emma Nurmi ja Kerttu Valenius.

SALIBANDY / Markus Valenius

SBS Littoisten salibandyn E-tytöt jatkoivat sarjaansa lauantaina Pöytyällä. Ensin vastaan asteli Rauman SalBa – tosiaankin asteli, koska alusta asti näytti, että liike oli jäänyt kotiin. Litsan tytöillä taas liikettä löytyi, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä, 14–0 tyylipuhdas voitto.

Toisessa pelissä vastassa oli SB Naantali Sungirls. Tästä taas kehkeytyi tiukka vääntö, kun kummatkin latoivat maaleja tasatahtiin. Tasapeli olisi ehkä ollut oikeutettu tulos peliesitysten perusteella, mutta niin vain Naantali kampesi voittomaalin pari minuuttia ennen loppua ja peli päättyi 6–5 tappioon.

Koko kauden loistavasti maalissa esiintynyt Saaga Hämeenoja esitti taas tukun loistotorjuntoja. Hän on joukkueen selkäranka ja viimeinen lukko maalillaan. Peleissä pisteitä takoivat Nea Vuori (7+4), Emma Nurmi ( 0+3), Kaisa Virtanen ( 0+5), Peppi Peltonen (6+3) ja Kerttu Valenius (6+3).

”Tyttösäbä on timanttia”, muistuttaa myös Suomen Salibandyliitto.