Häh: Onko Turun vuokrataloja tulossa muuallekin Kaarinaan?

0
Anu Nummelinin mukaan TVT:n hanke Kaarinan keskustassa on käynnistynyt hyvin. Asunnoista on jo tullut kyselyitä, vaikka niitä ei ole vielä markkinoitu eikä niihin voi vielä hakea. – Kaarina on haluttu asuinpaikka, Nummelin iloitsee.

Kaarina-lehteen otti yhteyttä lukija, joka oli huolissaan siitä, onko Turun vuokrataloyhtiö TVT rakentamassa vuokratalojaan muuallekin Kaarinaan

TVT Asunnot Oy:n tiedottaja Anu Nummelin vastaa, että TVT:llä ei ole Kaarinassa muita rakennushankkeita – ainakaan vielä.

– Ensisijaisesti TVT Asunnot rakentaa uusia asuntoja Turkuun. Pidämme kuitenkin myös Kaarinaa vetovoimaisena asuinpaikkana. Saamme Kaarinassa asuvilta noin 400–500 asuntohakemusta vuosittain, Nummelin toteaa.

TVT:n kaksi kerrostaloa on rakenteilla K-Supermarket Katariinan ja Kaarinan ydinkeskustan väliin, Hovirinnantien varteen. Se, että yhden kaupungin omistama vuokrataloyhtiö rakentaa kerrostaloja toisen kaupungin alueelle, on herättänyt paljon ihmetystä.

TVT ei ole osallisena Kartanontien varrella uimahallin takaisella kerrostalotyömaalla, josta lukija oli huolissaan.

Lukija harmitteli myös sitä, että kyseinen uimahallin lähellä oleva kerrostalotyömaa on vähentänyt viheralueita. Hän kyseli, milloin nykyisen hiekkakentän kohdalle tulee istutuksia. Kaarinan kaupunginarkkitehti Pasi Aromäki vastaa, että istutustöihin ryhdytään kerrostalojen valmistuttua.

Teksti ja kuva: Maria Kesti.