Kaarinan Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi Karoliina Heiskanen

0
Väistyvä puheenjohtaja Marika Haataja luovutti puheenjohtajan nuijan Karoliina Heiskaselle.

Kaarinan Yrittäjät ry saa vuoden vaihteessa uuden puheenjohtajan. Yhdistyksen vuosikokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Karoliina Heiskanen (Yritysvalmennus EnterFind).

Väistyvä puheenjohtaja Marika Haataja (Hiushuone Klips) luovutti puheenjohtajan nuijan Heiskaselle. Heiskanen aloittaa kautensa tammikuussa.

”Karoliina on aktiivinen mimmi, joka on monessa toiminnassa mukana”, luonnehditaan yritysyhdistyksen tiedotteessa.

Kaarinan Yrittäjät ry hallituksessa hän on toiminut vuoden. Hän on myös Kaarinan Kehitys Oy:n hallituksen jäsen.

Heiskanen toimii yritysvalmentajana pk- ja kasvuyrityksissä. Hän auttaa jalkauttamaan yrityksen strategiat käytäntöön. Hänen intohimonsa on myynnin ja henkilöstön kehittäminen. Lisäksi hän toimii kouluttajana eri oppilaitoksissa.

–Olen innoissani ja täynnä virtaa, sanoo Heiskanen.

– Nyt pannaan Kaarinassa tuulemaan!

Kaarinan Yrittäjät ry uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Johanna Helle (Motonet korjaamo J & J Kaarina), Arto Elo (Raadelman kiinteistö- ja ympäristöhuolto) ja Jaana Rantanen (Kaarinan Sisustuskulma). Hallituksessa jatkavat Juha-Pekka Harju (Viestintäharju), Camilla Mäkinen (Camilla Safety), Toni Pyökäri (Pyökäri ja Varsinais-Suomen Tapahtumapalvelut), Johanna Saarinen (Painotalo Painola ja Loistosaari), Aki Salmi (Rinkkasatiainen) ja Nina Suuronen (Tilitoimisto Suuronen).