Kauneimmat joululaulut tulivat pubiin pysyvästi

0
Joululaulut raikasivat Ihan vaan pubissa sunnuntaina.

Piikkiön seurakunnan Kauneimpia Joululauluja laulettiin sunnuntaina Ihan vaan pubissa Piikkiössä toista joulua. Tapahtuma oli jälleen suosittu, ja kaiken ikäiset laulajat löysivät paikalle.

Laulujen säestyksistä vastasi Ilonen House Band Tiina Ilosen johdolla ja juontajana toimi Harri Lukander . Joulupukkikin oli paikalla ja innostui soittamaan kitaraa. Lapset säestivät rytmisoittimilla mukana lauluissa, ja välillä tanssittiin tonttujumppaa koko porukalla.

– Palautteen perusteella näyttää siltä, että tästä muodostuu piikkiöläisille jokavuotinen perinne, kertoo Ilonen.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille. Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa. Seuraavat joululaulutilaisuudet löytyvät tästä Kaarina-lehdestä Joulumonosta.