Pahimus: Valkoinen sunnuntai

0

Marraskuun lopussa myymälät seisovat tyhjillään. Jouluun on vielä kuukausi, eikä pimeä tihkusade houkuttele asiakkaita lähtemään ostoksille. Sitten joku keksi Black Fridayn. Mustasta perjantaista on tullut niin iso hitti, että Pahimuskin ostaa vaikka valoa säkissä, jos säkin kyljessä on –50%.

Ainoa asia, mikä Pahimusta ihmetyttää on se, miksei markkinavoimien ideaa ole kopioitu jo muualle. Kas tässä, kokeilkaa.

White Sunday: Seurakunnat ympäri Suomea kamppailevat jäsenkadon kanssa. Valkoisena sunnuntaina kirkot tarjoavat mahdollisuuden puhdistumiseen. Tarjous: Kaikki vuoden synnit anteeksi yhdellä kertaa! Sopii erityisesti pikkujoulukauteen ja Black Fridayn jälkeiseen ostokrapulaan.

Red Monday: Verenluovuttajista on aina pula. Punaisena maanantaina täytetään kaikkien sairaaloiden verivarastot. Sopisi hyvin Halloweenin yhteyteen. Riskinä on, että Antti Rinne puolueineen varastaa shown.

Green Tuesday: Mikä siinä on, kun ei armeija enää kiinnosta? Markkinoidaan puolustusvoimia nukkumalla kaikki yksi vuorokausi teltassa, lusikoimalla hernekeittoa ja kuuntelemalla, miten vielä isän nuoruudessa armeija teki pojista miehiä.

Blue Wednesday: Mikseivät avantouimarit ole jo keksineet tätä? Avantouinnilla on monenlaisia terveysvaikutuksia. Kerran vuodessa avantouimarit voisivat värjötellä Speedoissaan huulet sinisinä julistamassa avantouinnin ilosanomaa.

Brown Thursday: Helsingin seudun ympäristöpalvelut teki videon, jossa viemärisukeltaja esittelee pöntön kautta kulkeutuneita tekohampaita, barbeja ja kännyköitä. Ruskeana torstaina muistutettaisiin siitä, mitä sinne pönttöön kuuluu pudotella. Sopii erityisen hyvin noroviruskauteen.