Stephaun Branch jättää Uran ja siirtyy belgialaisseuraan

0
Stephaun Branch vauhdissa marraskuussa Korihaita vastaan. Arkistokuva: Ari-Matti Ruuska.

Ura Basketia Korisliigassa edustanut Stephaun Branch, 24, siirtyy belgialaisseuraan. Branchin uusi joukkue on Giants Antwerpeniin. Branch on ollut Uran tehopelaaja ja pelannut seurassa kauden alusta lähtien.

– Harmittaa menettää niin lahjakas pelaaja, mutta tämä muutos oli yksinkertaisesti pakko tehdä. Persoonat eivät kohdanneet. Toivomme jatkoon pelkkää hyvää, koska Stephin potentiaali on valtava, tviittasi Ura Basket perjantaina.

Yhdysvaltalainen Branch on tällä kaudella saalistanut keskimäärin 21,2 pistettä pelaamissaan otteluissa.

Uran ulkomaalaisosastolla on tapahtunut viime aikoina muutoksia. Viime viikolla kanadalainen Tyrell Bellot-Green sai lähteä. Tilalle hankittiin kaksi yhdysvaltalaista, Jaytornah Wisseh ja Darious Moten.