Tre’Shaun Fletcher Ura Basketin miehistöön

0

Kaarinan Ura Basket on solminut loppukauden kestävän sopimuksen Tre’Shaun Fletcherin kanssa. 201-senttinen Fletcher pelasi kesällä NBA Summer leagueta.

Seura tiedotti siirrosta tapaninpäivänä.

25-vuotias Fletcher pelasi kaudella 2017–18 Toledon yliopistossa tehoilla 18 pistettä, kahdeksan levypalloa ja neljä syöttöä ottelua kohden. Yliopistokausi toi miehelle myös oman konferenssinsa vuoden pelaaja -tittelin.

Tre’Shaun on kärsinyt urallaan parista polviloukkaantumisesta.

– Saimme tästä miehestä todella paljon luotettavaa infoa ja kaikella todennäköisyydellä olemme saaneet aikamoisen pelimiehen ja ennenkaikkea ihmisen. College-valmentajien mukaan mies pelaisi tällä hetkellä 3&D-roolia Nba:ssa, ellei olisi kärsinyt kaksi vuotta sitten polviloukkaantumista ja Nba:n kesäliigassa nivusvammaa. Uskomme vahvasti, että Tre’Shaun auttaa meitä välittömästi 3-paikalla ja hänestä kehittyy vielä nopeasti Korisliigan parhaimpia pelaajia, sanoo päävalmentaja Kristian Palotie Ura Basketin tiedotteessa.

Viime kesänä Fletcher pelasi Utah Jazzin riveissä kesäliigaa kolmen ottelun verran tehden neljä pistettä ja napaten kaksi levypalloa 12 minuutin peliajalla.

Fletcher saapui Suomeen tapaninpäivänä ja on lauantaina Ura Basketin Salossa kokoonpanossa korisliigan ottelussa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Videolla Tre’Shaun Fletcherin kauden huippuhetkiä Toledossa kaudella 2017–2018. 

Korisliigan ottelu Salon Vilpas–Ura Basket Salohallissa 28.12.2019 kello 17 alkaen.